”Răpirea Bisericii – fericita noastră nădejde”

”Este învățătura despre ridicarea la cer a Bisericii lui Hristos una dintre doctrinele de bază ale Sfintelor Scripturi sau doar o invenție teologică modernă a ultimelor două se­cole? Va exista cu adevărat o judecată a lumii timp de șapte ani, urmată de o împărăție a păcii și dreptății ce va dura o mie de ani? Trebuie să ne pregătim pentru a-l înfrunta pe liderul mondial cunoscut sub numele de anticrist sau va fi o ”scă­pare” a celor credincioși înainte de a se manifesta pe deplin ”taina fărădelegii”? Dacă într-adevăr evenimentele finale sunt pe punctul de a se declanșa, care va fi succesiunea lor cronologică? Pentru ce ar trebui să ne pregătim mai întâi: pentru anii de judecată și de revărsare a mâniei lui Dumnezeu sau pentru a‑L întâm­pina pe Domnul în văzduh?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările actuale pe care și le pune orice creștin care citește Biblia și care știe că istoria omenirii se află în mâinile lui Dumnezeu, iar El o diri­jează în direcția împlinirii planurilor Sale. Cartea de față este o încercare de a da un răspuns biblic la aceste întrebări și la altele asemănătoare, așezând în ordine mulțimea ideilor des­prinse din Biblie în urma unui studiu îndelungat și asiduu. Mă rog ca autorul Sfintelor Scripturi, Duhul Sfânt al lui Dumnezeu, să dea lumină tuturor celor ce vor parcurge pagi­nile următoare și să ne pregătească pe toți să înfruntăm cu credință vremurile dificile care ne stau înainte.” (Cuvânt înainte)

Cartea poate fi comandată la numărul de telefon 0721 226 568 sau pe adresa de e-mail: trezireazi@gmail.com

7 gânduri despre “”Răpirea Bisericii – fericita noastră nădejde”

  1. Doresc sa ma pregateasca si pe mine DOMNUL MAI ALES PE SOTIA SI CEI DOI COPII CARE NU SANT PE CALEA CREDINTEI SA MA AJUTE DOMNUL SA STAU PE CALE CU ADEVARAT IMPREUNA CU TOTII COPII SAI DIN TOATA LUMEA AMIN
    VREAU SA COMAND CARTEA CUM PROCEDEZ MAI SIMPLU

Lasă un răspuns