”50 de teze pentru reforma creștinismului din zilele noastre” – vol. III

Avem bucuria de a vă anunța apariția celui de-al treilea volum al cărții ”50 de teze pentru reforma creștinismului din zilele noastre”, cuprinzând două părți:

  1. Viața Creștină
  2. Biserica Domnului

Volumul III poate fi comandat la numărul de telefon 0721 226 568 sau pe adresa de email: trezireazi@gmail.com

,,Însufleţeşte-Ţi lucrarea în cursul anilor, Doamne! Fă-Te cunoscut în trecerea anilor!” (Habacuc 3:2)

thumbnail

 

7 gânduri despre “”50 de teze pentru reforma creștinismului din zilele noastre” – vol. III

  1. Pace fratilor,vreau si eu aceste 3 volume sunt din Republica Moldova Cahul .Este posibil sa ajunga aceste carti si la noi ? .Domnul trezeasca pe fiecare din noi prin aceste materiale sa ne intoarcem la cararile vechi, sa ne intoarcem din toata inima la Domnul si la Cuvintul Lui.. Domnul sa va binecuvinteze ..

  2. Slava Domnului pentru aceasta lucrare. Ma hrănesc din predici și mi se clarifica mai bine în minte interpretarea corecta a textelor biblice. Duhul Sfânt tine în mine focul aprins al dorinței de a fi gata mereu în așteptarea Domnului nostru. El sa binecuvânteze fiecare cititor și ascultător.

  3. Pacea Domnului Iisus! Foarte interesant și inspirat Studiul P1. Din Cartea Ezra.Ce simplu și eficient, rapid și pe înțelesul tuturor! Asta înseamnă ca Duhul sfânt călăuzește pe cel care face prezentarea Cărții și a Cărților Vechiului Testament! Ce frumos și sfânt este când lucrezi sub Inspirație Duhului sfânt! Multumim ca v-a dat Dumnezeu, sa ne Slujiți nouă ca sa înțelegem Cuvântul Lui Dumnezeu! Fiți binecuvântați toți care Lucrați în Vestirea Evangheliei Lui Iisus Hristos Domnul! Curaj! Maranatha rog pentru toți! Maranatha!

  4. Maranatha! Dumnezeu sa va binecuvânteze Lucrarea pusa de El în mâna dvs.! Fiți binecuvântați toți care Lucrați în Vestirea Evangheliei Lui Iisus Hristos Domnul! Curaj! Sunteți Trâmbița Lui Dumnezeu ,nu uitați! Cu multa dragoste Agape! Ne pregătim pentru Răpirea bisericii care este iminentă!

Lasă un răspuns